Steigerhout als basis voor een modern bed


Steigerhout is een duurzaam materiaal dat hergebruikt kan worden voor de productie van bijvoorbeeld een bed. Meubelstukken van dit hout hebben een robuust karakter en zorgen voor een levendige sfeer in de ruimte. Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, in de buurt van Nijmegen, vind je het bed van steigerhout dat jij zoekt. Door onze unieke bedden van natuurlijke materialen in jouw showroom aan te bieden, help je de conservatieve, ouderwetse standaard voor het inrichten van de slaapkamer te doorbreken.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Steigerhout geeft een stoere uitstraling aan elk bed


Een bed van steigerhout past goed in een slaapkamer met industriële inrichting. Als je graag meubelen met een industriële look wilt tentoonstellen in je showroom, die vergelijkbaar zijn met bedden van steigerhout, dan zijn onze robuuste bedden een mooie optie. Net als een bed van steigerhout vallen onze eiken bedden, bedden van berkenplex en bedden van rubberwood onder deze categorie. Stoer, karakteristiek, geproduceerd in Nederland én met een vleugje vrouwelijkheid; dat is wat je van onze collectie bedden van natuurlijke materialen kunt verwachten.

WORD OOK DEALER VAN ONZE PRACHTIGE BEDDEN


Treed in de voetsporen van meer dan 120 slaapspecialisten in de Benelux en word dealer van de bedden uit ons schitterende assortiment. Ieder bed dat wij ontwerpen, is tot stand gekomen door samenwerkingen met andere getalenteerde bedrijven in de branche. Ben je overtuigd en wil je graag meer informatie ontvangen over het verkopen van bedden van Steel & Stockings in jouw showroom? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl.