Seniorenbed

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

Vooral oudere mensen die moeite hebben met uit bed komen, hebben veel baat bij een opklapbaar seniorenbed. De meeste seniorenbedden zijn echter uitgevoerd in een ouderwetse stijl die de inrichting van de slaapkamer niet ten goede komt. Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, dicht bij Nijmegen, geloven wij dat dit anders kan. Wij bieden voor de collecties van slaapspecialisten en andere dealers een seniorenbed aan met een prachtig strak ontwerp, vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen zoals massief Nederlands eikenhout. Zo genieten jouw klanten van een comfortabel bed waaruit ze prettig opstaan, zonder in te leveren op de uitstraling van hun slaapkamer.

Interesse in onze producten?

Neem contact op

Een seniorenbed kan naast praktisch ook heel mooi zijn

De verstelbare hoogte van een seniorenbed maakt het niet alleen gemakkelijker om uit bed te komen, het zorgt er tevens voor dat iemand minder snel valt. Zo krijgt iemand die op leeftijd is altijd de juiste ondersteuning voor het behoud van een goede nachtrust. Wij zijn echter van mening dat het werk daarmee nog niet gedaan is. Om ook de inrichting van de kamer recht aan te doen, creëren wij seniorenbedden in een strakke en moderne stijl met gebruik van duurzame materialen, zoals een eiken bed voor senioren. Kies voor een prachtig uitgevoerd seniorenbed van Steel & Stockings in jouw showroom, en laat zien hoe men ook op leeftijd nog stijlvol kan slapen in onze bijzondere bedden.

Enkele producten

Kies voor onze kwaliteitsproducten

Al meer dan 120 beddenspecialisten in de Benelux verkopen onze bedden. Word jij ook dealer van ons schitterende assortiment aan bedden? Ieder bed dat wij ontwerpen, is tot stand gekomen door samen te werken met andere getalenteerde bedrijven in de branche. Ben je overtuigd en wil je graag meer informatie ontvangen over het verkopen van bedden van Steel & Stockings in jouw showroom? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500, of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl.