Seniorenbed


Vooral oudere mensen die moeite hebben met uit bed komen, hebben veel baat bij een opklapbaar seniorenbed. De meeste seniorenbedden zijn echter uitgevoerd in een ouderwetse stijl die de inrichting van de slaapkamer niet ten goede komt. Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, dicht bij Nijmegen, geloven wij dat dit anders kan. Wij bieden voor de collecties van slaapspecialisten en andere dealers een seniorenbed aan met een prachtig strak ontwerp, vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen zoals massief Nederlands eikenhout. Zo genieten jouw klanten van een comfortabel bed waaruit ze prettig opstaan, zonder in te leveren op de uitstraling van hun slaapkamer.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Een seniorenbed kan naast praktisch ook heel mooi zijn


De verstelbare hoogte van een seniorenbed maakt het niet alleen gemakkelijker om uit bed te komen, het zorgt er tevens voor dat iemand minder snel valt. Zo krijgt iemand die op leeftijd is altijd de juiste ondersteuning voor het behoud van een goede nachtrust. Wij zijn echter van mening dat het werk daarmee nog niet gedaan is. Om ook de inrichting van de kamer recht aan te doen, creƫren wij seniorenbedden in een strakke en moderne stijl met gebruik van duurzame materialen, zoals een eiken bed voor senioren. Kies voor een prachtig uitgevoerd seniorenbed van Steel & Stockings in jouw showroom, en laat zien hoe men ook op leeftijd nog stijlvol kan slapen in onze bijzondere bedden.

KIES VOOR ONZE KWALITEITSPRODUCTEN


Al meer dan 120 beddenspecialisten in de Benelux verkopen onze bedden. Word jij ook dealer van ons schitterende assortiment aan bedden? Ieder bed dat wij ontwerpen, is tot stand gekomen door samen te werken met andere getalenteerde bedrijven in de branche. Ben je overtuigd en wil je graag meer informatie ontvangen over het verkopen van bedden van Steel & Stockings in jouw showroom? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500, of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl.