Seniorenbed

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

 

Mensen die wat ouder worden en daarom moeite hebben met uit bed komen, hebben veel baat bij een opklapbaar seniorenbed. De meeste seniorenbedden zijn echter uitgevoerd in een ouderwetse stijl die de inrichting van de slaapkamer geen goed doet. Bij Steel & Stockings geloven wij dat dit anders kan. Wij bieden voor de collecties van slaapspecialisten en andere dealers een seniorenbed aan met een prachtig strak ontwerp, vervaardigd van kwaliteitsmaterialen zoals massief Nederlands eikenhout. Zo kunnen jouw klanten genieten van een comfortabel bed waardoor ze prettig opstaan, zonder in te hoeven leveren op de uitstraling van hun slaapkamer.

 

Interesse in onze producten?

Neem contact op

 

Een uiterst stijlvol seniorenbed

 

De verstelbare hoogte van een seniorenbed maakt het niet alleen makkelijker om uit bed te komen, het biedt tevens de juiste valpreventie. Zo krijgt iemand die op leeftijd is altijd de juiste ondersteuning voor het behoud van een goede nachtrust. Steel & Stockings is echter van mening dat het werk daarmee nog niet is gedaan. Om de inrichting van de kamer ook recht aan te doen, creëren wij seniorenbedden in een strakke moderne stijl, met gebruik van duurzame materialen zoals duurzaam in Nederland gekapt eiken. Kies voor een prachtig uitgevoerd seniorenbed van Steel & Stockings in jouw showroom en laat zien hoe men ook op leeftijd nog stijlvol kan slapen.

 

Enkele producten

Kies voor onze kwaliteitsproducten

 

Al meer dan 120 beddenspecialisten in de Benelux verkopen onze bedden. Word jij ook dealer van ons schitterende assortiment bedden? Ieder bed dat wij ontwerpen, eiken of steigerhout, is tot stand gekomen door te collaboreren met andere getalenteerde bedrijven in de branche. Ook overtuigd en graag meer informatie ontvangen over het verkopen van bedden van Steel & Stockings in jouw showroom? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500, of een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl.