Rustieke nachtkastjes


Geef je klanten de mogelijkheid om hun slaapkamer een complete metamorfose te geven, door naast rustieke ledikanten ook nachtkastjes in dezelfde stijl aan te bieden. Bij Steel & Stockings combineren we materialen van hoogwaardige kwaliteit met eenvoudige maar karakteristieke ontwerpen. Het resultaat bestaat uit unieke nachtkastjes, volledig geproduceerd in Nederland. Onze nachtkastjes dragen bij aan het creëren van warmte en sfeer in iedere slaapkamer.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Creëer een landelijke sfeer met rustieke nachtkastjes


Hout vormt de basis van een rustiek interieur. Dit zie je dan ook terug in onze rustieke nachtkastjes. Zowel onze ledikanten als onze nachtkastjes in rustieke stijl zijn gemaakt van pure materialen, zoals berkenplex en eikenhout. Deze houtsoorten geven de meubelen een landelijke, karakteristieke uitstraling. Rust en levendigheid komen samen en dat zorgt ervoor dat ook onze lijn met rustieke bedden bij vrijwel iedere interieurstijl past. Zowel de ledikanten als onze bijbehorende rustieke nachtkastjes mogen dan ook niet ontbreken in jouw exclusieve showroom.

BIED UNIEKE EN KARAKTERISTIEKE SLAAPKAMERMEUBELS AAN IN JOUW SHOWROOM


Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, in de buurt van Nijmegen, werkt samen met diverse specialisten in de beddenbranche. Tijdens deze samenwerkingen komen vakkennis en specialismen samen, wat keer op keer leidt tot prachtige, unieke en innovatieve creaties. Hierdoor hebben we een collectie met producten van gevarieerde materialen; van bedden en nachtkastjes in rustieke stijl tot een seniorenbed en van eiken ledikanten tot luxe bedden. Wil jij onze meubelen in jouw showroom aanbieden? Bel naar 06 11262650 of 06 50270500 of stuur een e-mail naar info@steelandstockings.nl. We bespreken de mogelijkheden graag met je!