Robuust bed

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

 

Mist jouw collectie nog een karakteristiek robuust bed opgetrokken uit prachtig eikenhout? Onze stoere bedden bieden dé uitkomst! Door te ontwerpen met een stoere, vrouwelijke touch bieden wij van Steel & Stockings een volledige collectie aan bedden aan. Elk bed heeft een robuust voorkomen met een exclusieve en bijzondere insteek. Ze zijn allen vervaardigd van hoogwaardige Nederlandse materialen, wat ze geschikt maakt voor ieder interieur. Wij ontwerpen al onze meubels met het oog op eenvoud en karakter. Een bed van Steel & Stockings houdt hiermee perfect het midden tussen stoer en robuust. Dat wilt u toch ook?

 

Interesse in onze producten?

Neem contact op

 

Kies er ook voor om onze robuuste, stoere bedden aan te bieden

 

Een gezamenlijke passie voor mooi wonen bracht de oprichtsters van Steel & Stockings bij elkaar. Onze eigenwijze ideeën en creativiteit stonden aan de wieg van unieke, robuuste bedden – altijd ontworpen als een harmonieus, puur, maar toch stoer concept met een vleugje vrouwelijkheid. Ons favoriete materiaal in de constructie is massief, puur Nederlands eikenhout, wat voor de nodige stevigheid en een prachtige look zorgt. Wij hebben als doel om de ouderwetse stijl die tegenwoordig in veel slaapkamers overheerst een moderne update te geven. Dit doen we door onze robuuste, stoere bedden aan dealers door heel Nederland en België te leveren. Ben jij onze volgende distributiepartner?

 

Enkele producten

Werk samen met de meest innovatieve beddenbouwers

 

Bij Steel & Stockings werken wij graag samen met de vele getalenteerde bedrijven in de beddenbranche. Wij vinden de inspiratie voor onze robuuste, stoere bedden in de vakkennis en specialismen die zij ten toon spreiden. Wil je ook graag onze speciale bedden aanbieden? Daar helpen wij je graag bij! Als je graag meer informatie ontvangt over het verkopen van onze exclusieve collectie bedden in jouw winkel, neem je contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of stuur een e-mail naar info@steelandstockings.nl