Robuust bed


Mist jouw collectie nog een karakteristiek robuust bed, opgetrokken uit prachtig eikenhout? Of beschik je bijvoorbeeld al wel over een robuust hemelbed, maar zoek je nog een regulier houten bed in dezelfde stijl? Onze stoere bedden bieden dé uitkomst! Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, nabij Nijmegen, biedt een volledige collectie aan met bedden met stoere designs en een vrouwelijke touch. Elk houten bed heeft een robuust voorkomen met een exclusieve en bijzondere insteek, zoals bijvoorbeeld de kenmerkende looks van een hemelbed. De bedden zijn stuk voor stuk vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige Nederlandse materialen. Bovendien zijn ze geschikt voor ieder interieur. Wij ontwerpen al onze meubels met het oog op eenvoud en karakter. Een houten bed uit onze collectie houdt hiermee perfect het midden tussen stoer en robuust. Dat wil jij toch ook?

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Een robuust houten bed met een karakteristiek, uniek design


Een gezamenlijke passie voor mooi wonen bracht de oprichtsters van Steel & Stockings bij elkaar. Onze eigenwijze ideeën en creativiteit stonden aan de wieg van al veel unieke, stoere bedden – altijd ontworpen met een harmonieus, puur, maar toch stoer concept met een vleugje vrouwelijkheid. Ons favoriete materiaal in de constructie is massief, puur en robuust Nederlands eikenhout, wat voor de nodige stevigheid en een prachtige look van het houten bed zorgt. Het resultaat is een robuust bed dat elegant is als een exclusief hemelbed, maar zo stoer is als een strak industrieel bed! Wij hebben als doel om de ouderwetse stijl die tegenwoordig in veel slaapkamers overheerst een upgrade te geven. Dit doen we door onze robuuste, stoere bedden aan dealers door heel Nederland en België te leveren. Ben jij onze volgende distributiepartner?

WERK SAMEN MET DE MEEST INNOVATIEVE BEDDENBOUWERS


Als beddenspecialist werken wij graag samen met de vele getalenteerde bedrijven in de beddenbranche. Wij vinden de inspiratie voor onze stoere bedden in de vakkennis en specialismen die zij uitdragen. Wil jij ook graag onze speciale bedden, zoals een robuust houten bed of hemelbed, aanbieden? Of heb je al een uniek bed in je collectie, zoals een hemelbed of een robuust bed van steigerhout, en wil je daar graag een speciaal bed in een vergelijkbare stijl aan toevoegen? Daar helpen wij je graag bij! Als je graag meer informatie ontvangt over het verkopen van onze exclusieve collectie bedden in jouw winkel, neem je contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl.