Luxe bedden


Verkoop je in jouw showroom luxe bedden en ben je op zoek naar een moderne look voor jouw collectie? De bijzonder ontworpen bedden van Steel & Stockings combineren robuust design met vrouwelijke flair. Al onze bedden zijn vervaardigd uit duurzame materialen, waarvan onze favoriet – het massief Nederlands eikenhout – met stip bovenaan staat. Zowel bewerkt als onbewerkt is dit een prachtig ogende houtsoort, die uitstekend past binnen ieder interieur. Wij ontwerpen al onze meubels met een specifieke focus op karakter en elegantie. Zo laten we een frisse wind waaien door de slaapkamer en maken wij luxe bedden die het middelpunt van de belangstelling vormen.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Heerlijk tot rust komen in prachtig ogende, luxe bedden


Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, in de buurt van Nijmegen, is voortgekomen uit de gedeelde eigenwijze ideeën en creativiteit van de twee eigenaresses. Onze samenwerking met getalenteerde vakmensen resulteerde al snel in de unieke, robuuste eiken bedden waar wij bekend om staan. Wij willen de ouderwetse stijl die vaak te zien is in de inrichting van slaapkamers met onze luxe bedden een moderne impuls geven – en we boeken succes! Steeds meer mensen kiezen voor luxe bedden, zoals een van onze exclusieve hemelbedden, omdat zij zowel hun interieur als hun slaapkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

KIES ALS BEDDENSPECIALIST VOOR INNOVATIE


Wij werken nauw samen met andere getalenteerde bedrijven in de beddenbranche. Alleen op deze manier kunnen wij onze meubels leveren met de kwaliteit die wij willen uitdragen. Ben je geïnteresseerd in het aanbieden van onze luxe bedden, bijvoorbeeld luxe seniorenbedden, in jouw showroom? Voeg je dan nu bij de meer dan 120 locaties in de Benelux die je al voorgingen en neem contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl