Rubberwood Collectie

Steel&Stockings maakt gebruik van natuurlijke materialen.


Al ons hout, ook rubberwood, heeft bij ons een robuuste uitstraling. Wij gebruiken de meest getekende kant van de plaat in het zicht om de stoere uitstraling te houden/maken. Noesten, kleine putjes en andere oneffenheden dragen bij aan het karakter van het bed.

- Hout leeft

- Hout is niet perfect

- Hout is een natuur product... dat maakt het juist zo mooi!!


Alle rubberwood ledikanten

Viggo

Rubberwood, zwarte poot


Bekijk Viggo

Hoyt

Rubberwood, zwarte poot


Bekijk Hoyt

Thor

Rubberwood, hout, ook beschikbaar in zwart


Bekijk Thor

Split

Rubberwood, deelbaar


Bekijk Split

Louvre

Rubberwood, zwarte poot


Bekijk Louvre

LOTTA Rubberwood


Bekijk LOTTA

Soorten ledikanten

Eiken CollectieBekijk eiken collectie

Gestoffeerde Collectie


Bekijk gestoffeerde collectie

Mix&Match Collectie


Bekijk Mix&Match Collectie

Imperfectie is perfect!

Rubberwood is afkomstig van de rubberboom. Deze boom produceert 20 jaar rubber welke o.a. gebruikt wordt voor latex matrassen. Deze boom is dan niet zo dik, dus er kunnen geen planken van gezaagd worden. Om het hout toch te gebruiken heeft men bedacht om er blokjes van te zagen en van deze blokjes weer plaatmateriaal te creƫren. Deze platen hebben een prachtige look van verschillende nuances hout. Het hout wordt gewaxt op kleur, waardoor dit effect nog extra benadrukt wordt.


Voor elke boom die gekapt wordt, wordt een nieuwe geplant!


Binnen de Rubberwood collectie bieden wij de modellen Viggo, Hoyt, Teddy, Louvre en Split met bijbehorende accessoires aan. Het rubberwood dat wij voor deze prachtige solide modellen gebruiken is maar liefst 3 cm dik.


De meest opvallende verschijning in de slaapkamer is onze "Doors". Deze 2-deurs kast is wederom massief, maar toch luchtig door middel van het gebruik van onze Vick onderstellen.


De kast heeft een buitenmaat van 120 cm breed, 200 cm hoog en 60 cm diep. Hij is links voorzien van een hang-gedeelte en rechts van schappen om de gebruiker van alle gemakken bij opbergen te voorzien.