Gestoffeerde collectie
Onze gestoffeerde collectie bestaat uit de modellen Olivia, Olijfje, Rising Sun en Babel


Met deze modellen combineer je de voordelen van een ledikant met de looks van een boxspring.Alle Gestoffeerde ledikanten

Olivia

Gestoffeerd, ronde hoeken


Bekijk Olivia

Olijfje

Gestoffeerd, metalen poot


Bekijk Olijfje

Rising Sun

Rond hoofdbord, gestoffeerd hoofdbord


Bekijk Rising Sun

Babel

Gestoffeerd, rond hoofdbord


Bekijk Babel

LOTTA gestoffeerd


Bekijk LOTTA

Soorten ledikanten

Eiken Collectie


Bekijk eiken collectie

Rubberwood Collectie


Bekijk rubberwood collectie

Mix&Match Collectie


Bekijk Mix&Match Collectie

Alle materialen zijn puur natuur


Onze hoofdborden zijn standaard oversized. Dat betekent dat het hoofdbord aan beide zijden van het bed ongeveer 10 cm breder is. Het hoofdbord van de Boho is 10 cm dik en uitgevoerd in 60% leder, met een stoere kapnaad.


De Kinks is een stoer, dik hoofdbord voorzien van een gevlochten stof in velours uitvoering. Deze stoere blikvanger heeft een zwart gespoten berkenplex ombouw en staat op het prachtige sierlijke Philine onderstel.


De Joplin is onze eye-catcher, het hoofdbord van maar liefst 175 cm hoog is gemaakt van gevlochten leder. Dit bed is voorzien van een ombouw in betonlook, maar kan ook voorzien worden van een eiken of berkenplex ombouw.


Model Olijfje is een volledig gestoffeerd ledikant met een optische dikte van 3 cm. Deze is standaard voorzien van de poot Ada in staalkleur, welke wij ook in goud aanbieden.


Model Olivia is de grote zus van Olijfje, een volledig gestoffeerd ledikant met een optische dikte van 5 cm. Dit komt constructie en kwaliteit altijd ten goede. Deze is standaard voorzien van de gouden poot Ada.