Industrieel bed


Als je de moderne look van jouw nieuwe collectie als beddenspecialist wilt afmaken, mag een strak ontworpen industrieel bed voor de moderne slaapkamer natuurlijk niet ontbreken. Je hoeft enkel het robuuste maar toch vrouwelijke design van Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, dicht bij Nijmegen, te bekijken. Elk bed in onze collectie wordt vervaardigd uit duurzame materialen met een prachtig industrieel ontwerp, voor een slaapkamer vol karakter en elegantie. Met onze meubels met industrieel karakter doorbreken we het gebruikelijke, ouderwetse beeld van de inrichting van de slaapkamer. Deze wordt meer en meer een verlengstuk van de woonkamer en dus een plek waarin geleefd kan worden.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Een industrieel bed: elegantie in materiaal, design en accessoires


Door gebruik te maken van materialen met een industrieel karakter, zoals stoere houtsoorten, creƫren wij onder andere eiken bedden die de uitstraling van de hele slaapkamer veranderen. De lichte kleuren en strakke vormen stralen rust en elegantie uit. Deze combinatie is perfect voor de bevordering van de nachtrust. Om de ouderwetse stijl van het inrichten van de slaapkamer te doorbreken, is een industrieel bed uit onze collectie een goede keuze. Als je deze bijzondere bedden ook in jouw showroom wilt aanbieden, horen we dat graag.

KIES VOOR EEN ELEGANT EN STIJLVOL AANBOD AAN BEDDEN IN JE SHOWROOM


Elk prachtig industrieel ontworpen bed in onze collectie is tot stand gekomen in samenwerking met getalenteerde bedrijven in de beddenbranche. Door het verbinden van talent maken wij slaapkamermeubels voor slaapspecialisten en andere dealers met een ongeƫvenaarde elegantie en stijl. Wil jij ook graag een industrieel bed van Steel & Stockings opnemen in jouw showroom? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500, of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl.