Een houten ledikant voor jouw collectie


Als jij ook graag een houten of specifiek eiken ledikant in jouw collectie wilt opnemen, dan reken je op ons. Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, vlak bij Nijmegen, biedt beddenspecialisten unieke houten bedden. De bedden zijn ontworpen met een stoere, eigenzinnige en vrouwelijke touch. Bijna ieder houten bed of eiken ledikant in onze collectie is vervaardigd uit massief Nederlands eikenhout. Dat is met stip ons favoriete materiaal om mee te werken. Dit hout heeft zowel gelakt als ongelakt een schitterende uitstraling, waardoor onze meubels in vrijwel ieder interieur passen. Een eiken of ander houten ledikant van Steel & Stockings combineert een stoer, stijlvol uiterlijk met robuust design.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Wil jij ook een prachtig eiken of ander houten ledikant in jouw collectie opnemen?


Steel & Stockings is tot stand gekomen door de ontmoeting van twee enthousiaste onderneemsters die hun idee├źn en creativiteit met elkaar deelden. Het resultaat is een prachtig ontworpen beddencollectie in verschillende soorten hout. Je kunt zonder twijfel bij ons terecht als je op zoek bent naar een stijlvol en robuust bed of houten ledikant voor jouw showroom. De meubels die wij maken, zijn ontworpen volgens een harmonieus en eigenzinnig totaalconcept. Zij moeten onderdeel zijn van een volledige transformatie van de slaapkamer. Wij zijn van mening, dat de ouderwetse stijl die alomtegenwoordig aanwezig is in de slaapkamer, een update kan gebruiken. De update begint met een van de luxe bedden van Steel & Stockings. Ook voor accessoires en andere meubels voor de slaapkamer zijn wij jouw partner!

KIES VOOR MODERNE SLAAPKAMERMEUBELS


Wij werken graag samen met andere getalenteerde bedrijven uit de beddenbranche voor de productie van onze houten bedden. Onze prachtige meubels komen tot stand door de combinatie van ons unieke design met de vakkennis en specialismen van andere bedrijven. Ook jij kan een eiken ledikant uit onze collectie aanbieden in jouw showroom. Wil je graag weten hoe jij dealer wordt van onze exclusieve beddencollectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500. Je kunt ons ook e-mailen via info@steelandstockings.nl.