Houten ledikant

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

 

Als jij ook graag een houten ledikant in jouw collectie wilt opnemen, van een prachtige houtsoort zoals eiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Steel & Stockings biedt beddenspecialisten unieke houten ledikanten en bedden, ontworpen met een stoere, eigenzinnige en vrouwelijke touch. Een houten bed of ledikant uit onze collectie wordt vrijwel altijd vervaardigd uit massief Nederlands eiken, met stip ons favoriete materiaal om mee te werken. Dit hout heeft zowel gelakt als ongelakt een schitterende uitstraling. Daarom passen onze meubels in vrijwel ieder interieur. Een eiken of ander houten ledikant van Steel & Stockings combineert een stoer, stijlvol uiterlijk met robuust design. Dat wil jij toch ook in jouw showroom!

 

Interesse in onze producten?

Neem contact op

 

Wil jij ook graag een prachtig houten ledikant in jouw collectie opnemen?

 

Steel & Stockings is tot stand gekomen door de ontmoeting van twee enthousiaste onderneemsters die hun eigen soort ideeën en creativiteit met elkaar deelden. Het resultaat: prachtig ontworpen bedden en ledikanten in een verschillende soorten hout. De meubels die wij maken zijn altijd uitgevoerd naar een harmonieus, maar toch eigenzinnig en robuust totaalconcept; zij moeten onderdeel zijn van een volledige transformatie van de slaapkamer. Wij vinden dat de ouderwetse stijl die alomtegenwoordig is in de slaapkamer een update kan gebruiken. Dat begint met een prachtig eiken bed of ledikant van Steel & Stockings. Ook voor accessoires en andere meubels voor de slaapkamer zijn wij jouw partner!

 

Enkele producten

Kies voor moderne slaapkamermeubels

 

Wij werken graag samen met andere getalenteerde bedrijven uit de beddenbranche voor de productie van houten ledikanten en bedden. Onze prachtige meubels komen tot stand door ons unieke design te combineren met de vakkennis en specialismen van de andere bedrijven. Ook jij kan onze eiken bedden en ledikanten aanbieden in jouw showroom. Wil je graag weten hoe jij dealer wordt van onze exclusieve beddencollectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500. Je kan ons ook e-mailen via info@steelandstockings.nl