Exclusieve hemelbedden


Exclusieve hemelbedden zijn al een tijdje een grote trend in meubelland. Door een hemelbed te kopen, geef je jouw slaapkamer namelijk direct een luxe uitstraling. Hoewel hemelbedden jarenlang voornamelijk als romantisch werden beschouwd, is dit type bed tegenwoordig ook in andere, meer exclusieve stijlen verkrijgbaar. Zo creëert een eiken of steigerhouten hemelbed  juist een wat stoerdere en robuustere sfeer in de slaapkamer. De veelzijdigheid die het hemelbed deze dagen dan ook met zich meebrengt, maakt dat steeds meer mensen dit bed in eiken- of steigerhout of in een ander materiaal besluiten te kopen. Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, nabij Nijmegen, vind je zulke veelzijdige bedden.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Het exclusieve gevoel dat hemelbedden met zich meebrengen


Dankzij de vier spijlen die hemelbedden het exclusieve karakter geven, kun je vrijwel niet om het meubel heen. Wanneer mensen besluiten om een hemelbed te kopen, zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft deze spijlen. Natuurlijk kan men ervoor kiezen om niets met deze spijlen te doen en het bed ‘open’ te laten. Door gordijnen aan de spijlen op te hangen, krijgen hemelbedden echter een exclusieve uitstraling. Men kan er bijvoorbeeld voor kiezen om gordijnen op te hangen die geen zicht doorlaten. Als men wel dat exclusieve gevoel van een hemelbed wil, maar het tegelijkertijd prettig vindt om meer zicht te hebben, dan kan men ook besluiten om een doorzichtig gordijn voor hemelbedden te kopen. Het fijne aan het kopen van een hemelbed bij jouw beddenspecialist is dat de mogelijkheden eindeloos zijn.


Voorbeelden van materialen voor het hemelbed: eiken- en steigerhout

Niet alleen met betrekking tot de spijlen zijn er vele mogelijkheden wat betreft hemelbedden. Ook het materiaal waarin je het hemelbed kunt kopen, bepaalt dat exclusieve gevoel. Zo kan men tegenwoordig bijvoorbeeld een hemelbed in eiken- of steigerhout kopen. Waarschijnlijk is een eiken hemelbed het meest bekend. Elk eiken hemelbed is gemaakt van een harde houtsoort die gemakkelijk te bewerken is. Voor een hemelbed in een wat robuustere look is het beter om te kiezen voor steigerhout in plaats van eiken. De voordelen van een hemelbed of een gewoon bed van steigerhout zijn dat het meubel tijdloos is, beter voor het milieu is én een levendige uitstraling heeft. Kortom: zowel eiken- als steigerhout zijn mooie materialen voor de productie van een kwalitatief hoogwaardig hemelbed.

GEEF JE KLANTEN DE MOGELIJKHEID EEN BED IN DE STIJL VAN EEN HEMELBED TE KOPEN


In onze collectie hebben wij diverse exclusieve bedden in dezelfde stijl als hemelbedden, zoals luxe bedden en bedden voor ouderen. Door onze unieke bedden in jouw showroom aan te bieden, geef je jouw klanten de mogelijkheid om een slaapkamermeubel te kopen dat dezelfde sfeer geeft als een hemelbed; luxe, karakteristiek en met een vleugje vrouwelijkheid. Bekijk onze producten en vraag meer informatie aan over de mogelijkheden voor jouw showroom. Bel hiervoor naar 06 11262650 of 06 50270500 of stuur een e-mail naar info@steelandstockings.nl.