Eiken bed

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

 

Wil je al langer een massief eiken bed in jouw collectie opnemen? Steel & Stockings in Beneden-Leeuwen, dicht bij Oss, levert bijzondere, robuust ontworpen bedden van eikenhout aan slaapspecialisten en andere dealers. Onze ontwerpen zijn stoer en eigenzinnig met een leuke vrouwelijke touch. Bijna elk bed dat wij vervaardigen, wordt gemaakt uit ons favoriete materiaal: massief Nederlands eikenhout. Dit materiaal is zelfs ongelakt prachtig, wat het geschikt maakt voor ieder interieur. De meubels zijn ontworpen met een specifieke focus op eenvoud en karakter. Zo houdt een massief eiken bed perfect het midden tussen stoer en robuust, waardoor het absoluut een aanwinst is voor jouw showroom!

 

Interesse in onze producten?

Neem contact op

 

Een prachtig massief eiken bed voor iedere slaapkamer

 

De oprichtsters van Steel & Stockings zijn samengekomen via gedeelde eigenwijze ideeën en creativiteit. Dit resulteerde in unieke, robuuste bedden. Al onze meubels zijn altijd ontworpen als een harmonieus en puur, maar toch stoer concept met een vleugje vrouwelijkheid. Wij houden ons bezig met een totaalconcept. Dat wil zeggen: een volledige transformatie van de slaapkamer. De ouderwetse stijl die de boventoon voert in de inrichting hiervan, verdient een update. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een prachtig eiken bed of houten ledikant. Jij wilt toch ook graag een mooi, massief eikenhouten bed aanbieden in jouw showroom?

 

Enkele producten

Maak kennis met De meest innovatieve beddenbouwers van Nederland

 

Wij geloven in een samenwerking met de vele getalenteerde bedrijven die werkzaam zijn in de beddenbranche. Onze prachtige, luxe bedden van eikenhout zijn het resultaat van hun vakkennis en specialismen, gecombineerd met ons unieke design. Ook jij kan onze speciale bedden aanbieden in jouw showroom. Ontvang je graag meer informatie over het verkopen van onze exclusieve beddencollectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door te e-mailen naar info@steelandstockings.nl