Eiken bed

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

Wil je graag een massief eiken bed in jouw collectie opnemen? Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, dicht bij Nijmegen, bieden wij bijzondere eikenhouten bedden aan voor slaapspecialisten en andere dealers. Onze ontwerpen zijn stoer en eigenzinnig met een leuke vrouwelijke touch. Vrijwel ieder eikenhouten bed dat wij vervaardigen wordt gemaakt van onze favoriete houtsoort: massief Nederlands eiken. Dit materiaal is zelfs ongelakt prachtig en geschikt voor ieder interieur. Onze meubels zijn ontworpen met een specifieke focus op eenvoud en karakter. Zo houdt een eikenhouten bed van Steel & Stockings perfect de balans tussen stoer en robuust, waardoor het absoluut een aanwinst is voor jouw showroom!

Interesse in onze producten?

Neem contact op

Een prachtig massief eiken bed voor iedere slaapkamer

De oprichtsters van Steel & Stockings zijn samengekomen via gedeelde eigenwijze ideeën en creativiteit. Dit resulteerde in unieke en robuuste bedden. Al onze meubels worden ontworpen vanuit een harmonieus, puur, maar toch stoer concept met een vleugje vrouwelijkheid. Wij houden ons bezig met een totaalconcept. Dat wil zeggen: een volledige transformatie van de slaapkamer. De ouderwetse stijl die de boventoon voert in de inrichting van veel slaapkamers verdient een update. Ook seniorenbedden kunnen er bijvoorbeeld stijlvol uitzien. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een prachtig massief eiken bed of houten ledikant van Steel & Stockings. Jij wilt toch ook graag een mooi eikenhouten bed aanbieden in jouw showroom?

 

Enkele producten

Kies een bed van de meest innovatieve beddenbouwers van Nederland

Steel & Stockings gelooft in een samenwerking met de vele getalenteerde bedrijven die werkzaam zijn in de beddenbranche. Ieder prachtig massief eikenhouten bed in onze collectie is het resultaat van hun vakkennis en specialismen, gecombineerd met onze unieke designs en het mooiste eiken- of ander hout. Onze speciale bedden kun jij ook aanbieden in jouw showroom. Als je meer informatie wilt ontvangen over het verkopen van onze exclusieve collectie, contacteer je ons door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl