Eiken bed


Wil je graag een massief eiken bed in jouw collectie opnemen? Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen, dicht bij Nijmegen, bieden wij bijzondere eikenhouten bedden aan voor slaapspecialisten en andere dealers. Onze ontwerpen zijn stoer en eigenzinnig met een leuke vrouwelijke touch. Vrijwel ieder eikenhouten bed dat wij vervaardigen wordt gemaakt van onze favoriete houtsoort: massief Nederlands eiken. Dit materiaal is zelfs ongelakt prachtig en geschikt voor ieder interieur. Onze meubels zijn ontworpen met een specifieke focus op eenvoud en karakter. Zo houdt een eikenhouten bed van Steel & Stockings perfect de balans tussen stoer en robuust, waardoor het absoluut een aanwinst is voor jouw showroom!

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Een prachtig massief eiken bed voor iedere slaapkamer


De oprichtsters van Steel & Stockings zijn samengekomen via gedeelde eigenwijze idee├źn en creativiteit. Dit resulteerde in unieke en robuuste bedden. Al onze meubels worden ontworpen vanuit een harmonieus, puur, maar toch stoer concept met een vleugje vrouwelijkheid. Wij houden ons bezig met een totaalconcept. Dat wil zeggen: een volledige transformatie van de slaapkamer. De ouderwetse stijl die de boventoon voert in de inrichting van veel slaapkamers verdient een update. Ook seniorenbedden kunnen er bijvoorbeeld stijlvol uitzien. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een prachtig massief eiken bed of houten ledikant van Steel & Stockings. Jij wilt toch ook graag een mooi eikenhouten bed aanbieden in jouw showroom?

KIES EEN BED VAN DE MEEST INNOVATIEVE BEDDENBOUWERS VAN NEDERLAND


Steel & Stockings gelooft in een samenwerking met de vele getalenteerde bedrijven die werkzaam zijn in de beddenbranche. Ieder prachtig massief eikenhouten bed in onze collectie is het resultaat van hun vakkennis en specialismen, gecombineerd met onze unieke designs en het mooiste eiken- of ander hout. Onze speciale bedden kun jij ook aanbieden in jouw showroom. Als je meer informatie wilt ontvangen over het verkopen van onze exclusieve collectie, contacteer je ons door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl