Bijzondere bedden


Bij Steel & Stockings in Beneden-Leeuwen, in de buurt van Nijmegen, begrijpen we dat je graag bijzondere en exclusieve bedden aanbiedt in jouw winkel. Met een aanbod aan unieke bedden zorg je er namelijk voor dat klanten dat ene bed vinden dat ze nergens anders tegenkomen. Je rekent op ons voor exclusieve bedden met een bijzondere insteek, die ontworpen zijn door vrouwen met een rijk karakter en een passie voor eenvoud. Kwaliteit, creativiteit en puurheid komen samen in een prachtige collectie bedden die jij in je winkel kunt aanbieden.

Eiken Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwartBekijk eiken ledikanten

Rubberwood ledikanten

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk rubberwood ledikanten

Gestoffeerde Collectie

Rubberwood, hout, beschikbaar in zwart


Bekijk gestoffeerde ledikanten

Mix&Match Collectie

Maak jouw eigen stijlBekijk mix & match ledikanten

Bied je klanten bijzondere en exclusieve bedden aan


Het is ons doel om de vaak wat ouderwetse stijl in veel slaapkamers een upgrade te geven. Dat doen we met een collectie bijzondere en exclusieve bedden die karakter, harmonie en een vleugje vrouwelijkheid uitstralen. Ben je op zoek naar een robuust bed met een stoere en vrouwelijke touch? In ons assortiment vind je zo’n bed, dat prachtig staat in combinatie met stoere planten, lampen en bijvoorbeeld rustieke nachtkastjes. Als je voor rust en elegantie wilt gaan, is een industrieel bed wellicht een goed idee. Elk bed in ons aanbod is gemaakt van pure materialen, waaronder eikenhout, rubberwood en berkenplex, en wordt volledig geproduceerd in Nederland. Topkwaliteit staat daarbij altijd voorop.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE


Dankzij onze samenwerkingen met vele gepassioneerde bedden- en slaapspecialisten en andere bedrijven in de branche, lukt het ons keer op keer een uniek en gevarieerd aanbod aan bedden aan te bieden. Al vele dealers uit zowel Nederland als België hebben onze exclusieve en bijzondere bedden in hun showroom staan. Maak jij binnenkort ook deel uit van deze groep? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500, of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl. We geven je graag meer informatie.