Bijzondere bedden

Focus op karakter en elegantie

120 locaties in de Benelux

Bedden op maat gemaakt

 

 

Bij Steel & Stockings in Beneden-Leeuwen, vlak bij Oss, begrijpen we dat je graag bijzondere bedden aanbiedt in jouw winkel. Met een aanbod aan unieke bedden, zorg je er namelijk voor dat klanten dat ene bed kunnen kopen dat ze nergens anders vinden. Daarom kun je bij ons terecht voor unieke bedden met een bijzondere insteek, ontworpen door vrouwen met een passie voor eenvoud en met een rijk karakter. Kwaliteit, creativiteit en puurheid komen samen in een prachtige collectie bedden die jij in je winkel kunt aanbieden. 

 

Interesse in onze producten?

Neem contact op

 

 

Bijzondere bedden met karakter en een vrouwelijke touch 

 

Het doel dat wij hebben als slaap- en beddenspecialist is om de vaak wat ouderwetse stijl die in de slaapkamer hangt, een upgrade te geven. Dat doen we met een collectie aan bijzondere bedden die karakter, harmonie en een vleugje vrouwelijkheid uitstralen. Zo vind je in ons assortiment onder meer robuuste bedden met een stoere en vrouwelijke touch. Dit type bed staat prachtig in combinatie met planten, lampen en bijvoorbeeld rustieke nachtkastjes. Onze collectie aan industriële bedden straalt daarentegen volop rust en elegantie uit. Elk bed in ons aanbod is vervaardigd uit pure materialen, waaronder eiken, rubberwood en berkenplex, en wordt volledig geproduceerd in Nederland. Topkwaliteit staat daarbij altijd voorop.

 

Enkele producten

stel onze collectie aan unieke bedden tentoon in jouw showroom

 

Dankzij onze samenwerkingen met vele gepassioneerde bedden- en slaapspecialisten en andere bedrijven in de branche, lukt het ons keer op keer om een uniek en gevarieerd aanbod aan bedden aan te bieden. Al vele dealers uit zowel Nederland als België hebben onze exclusieve en bijzondere bedden in hun showroom staan. Behoor jij hier binnenkort ook toe? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 11262650 of 06 50270500 of door een e-mail te sturen naar info@steelandstockings.nl en we geven je graag meer informatie.